goveg.blogg.se

Nu förändrar jag mitt liv efter 25 år och blir vegetarian.

Grönkålschips

Publicerad 2015-11-27 19:31:00 i Allmänt,

Helgens tips är att göra egna grönkålschips. Kostar några enstaka kronor om man hittar grönkål i lösvikt och tar 5-10 min i ugnen. Nyttigt och gott!
 
1 knippe grönkål
1 msk rapsolja
Flingsalt
Chiliflakes
 
Tvätta av kålen och torka ordentligt. Ta bort den hårda stjälken och dela upp resten i mindre bitar. Lägg i en skål och blanda i alla ingredienser. Sätt ugnen på 225 grader. Använd bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 5-10 min. Låt de inte bli bruna som några på bilden nedan är, då smakar det bränt.
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Karin

Studerar mitt tredje år på Chalmers. Tränar mer än gärna. Umgås med vänner och familj. Och jag sitter aldrig still.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela